Nyheter

Det händer alltid spännande saker hos oss på Stadsporten. Om du vill veta vad – mer i detalj – ja, då har du kommit till helt rätt sida!

Fristadsvägen 102-106 i Borås

Sålda fastigheter

Nu är fastigheterna på Fristadsvägen 102-106 sålda. De nya ägarna tillträdde fastigheterna den sista oktober.

Ärlan Ulricehamn

Sista hyresgästerna inflyttade på Ärlan

Nybyggda Brf Ärlan på Bogesundsgatan i Ulricehamn har stått klart sedan i januari, och de första hyresgästerna flyttade in strax därefter. Nu har de sista hyresgästerna flyttat in och vi välkomnar er alla till denna centralt belägna bostadsrättsförening, med närhet till sjön, kallbadhuset, parker och butiker!

Bryggaregatan i Borås

Oscar of Sweden tar över anrik lokal

Nu är det klart vem som blir ny hyresvärd i den anrika lokalen på Bryggaregatan i centrala Borås. Under hösten flyttar modeföretaget och skjorttillverkaren Oscar of Sweden in. Vi vill passa på att välkomna vår nya hyresgäst och ser fram emot att följa företagets vidare utveckling!

6DE7K19C3V

Glad sommar

Nu är det dags för semestertider på Stadsporten. Vecka 29-30: Kontoret stängt. Jourtelefon kl 9-10. Vecka 31: Kontoret öppet 9-12. Vecka 32: Kontoret öppet som vanligt. Trevlig sommar!

Vi har nyligen slutfört arbetet med Skandias lokaler på Hötorget 1, som har fått en anpassning och uppfräschning.

Vi har dragit igång en större anpassning av lokalen på Bryggaregatan för Regionteater Väst. Står klart i början augusti.

Tillskott på kontorshotellet Heimdal! Under april flyttar Strigenta in i tre av rummen på kontorshotellet.

Ny hyresgäst! Vi välkomnar Cham Land AB till butikslokalen på Kungsgatan 10/Järnvägsgatan 13.

Stadsporten_bryggaregatan

Anrik kontorslokal mitt i centrum

Nu har du en unik möjlighet att hyra lokal i ett riktigt toppläge! På Bryggaregatan i centrala Borås hittar du det kontor där boråsföretaget Morris under många år byggt upp sin verksamhet. Nu har företaget vuxit ur lokalen och en ny verksamheten har chansen att flytta in, på ett ljust, modernt kontor med utsikt över Viskan och Sandwalls plats. • […]

arlan

Dags för inflyttning på Ärlan

Äntligen är det dags! I månadsskiftet januari/februari flyttar de första in på Brf Ärlan på Bogesundsgatan i Ulricehamn. Vi vill passa på att hälsa våra medlemmar i Brf Ärlan varm välkomna, till en bostadsförening med närhet till sjö, kallbadhus, parker och butiker.